Pris pr. måned
Pris pr. måned - slider
Pris pr. måned - inputs
DKK
DKK

Netværk

telefoni-netvaerk-visuel
Timers Taletid (månedligt)
Timers Taletid (månedligt)
GB Data (månedligt)
GB Data (månedligt)

Greentel

Taletid

Fri

Data

50 GB

Oprettelse

0 DKK

Om abonnementet

Inkl. 11 GB data i EU.

Som Greentel kunde får du udover billig mobiltelefoni også grøn telefoni. (Annonce)
Hos Greentel har du netværk fra Telia/Telenor. tilbyder app til brug af deres service.
Hos Greentel har du netværk fra Telia/Telenor.
Hos Greentel har du den bedste dækning fra Telia/Telenor.
Vores navn Greentel kommer af drømmen om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. For at opnå de mål har vi bl.a. i samarbejde med Randers Regnskov opkøbt regnskov i Ecuador til natur- og dyrbevarelse.

Pr. måned fra

119

DKK

Pris pr. måned

714

Info om abonnement:

Ingen binding

Ingen krav om køb af mobil

Fri SMS/MMS

Flere informationer hos firmaet

3 Mobil

Taletid

Fri

Data

30 GB

Oprettelse

0 DKK

Om abonnementet

30 GB data i EU i 2021. 3 LikeHOme

Hos 3 har du store muligheder for rabatter ved køb af mobiltelefon. (Annonce)
Lynhurtigt data når du er på farten fra 3. tilbyder app til brug af deres service.
Du er på 3's eget stabile netværk.
Alle abonnementer inkl. 3Deling deler data. Om I har et eller flere abonnementer med data, så bliver det hele samlet til en pulje data, som alle deler.
Vi tilbyder mobil- og dataabonnementer via 3G, 4G, 4G+ og 5G mobilnetværk. Vores kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere.

Pr. måned fra

160

DKK

Pris pr. måned

960

Info om abonnement:

Ingen binding

Ingen krav om køb af mobil

3 LikeHome

Flere informationer hos firmaet

Telmore

Taletid

Fri

Data

80 GB

Oprettelse

0 DKK

Om abonnementet

Inkl. 5G og 13 GB i EU

Lynhurtigt telefoni med Telmore (Annonce)
Lynhurtigt data når du er på farten fra TDC. tilbyder app til brug af deres service.
Hos Telmore er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC's NET.
Du har en række fordele og ekstra tjenester hos Telmore.
Telmore er et dansk teleselskab startet i Aarhus i januar 2000. Telmore kom online den 31. oktober 2000 som det første danske teleselskab, der kun fandtes på nettet. Det var kun muligt at blive kunde online og mod forudbetaling med Dankort. Telmore var i 2010 Danmarks største onlineteleselskab med over 700.000 kundeforhold.[1] I 2008 begyndte Telmore også at sælge mobilt bredbånd

Pr. måned fra

149

DKK

Pris pr. måned

894

Info om abonnement:

Ingen binding

Ingen krav om køb af mobil

5G muligt

Flere informationer hos firmaet

Lebara

Taletid

12

timer

Data

12 GB

Oprettelse

0 DKK

Om abonnementet

12 GB + 12 timer. Ekstra EU data 20 kr. pr. GB

Vi sætter en ære i vores fremragende kundeservice og vores gode produkter, som er iblandt de billigste i Danmark og tilbyder fleksibilitet til din daglige oplevelse. (Annonce)
Hos Lebara er der ingen oprettelse eller pris på tilsendt sim-kort. tilbyder app til brug af deres service.
Hos Lebara er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC's NET.
Hos Lebara er du på Danmarks bedste mobilnetværk, nemlig TDC's NET.
Lebara er et telekommunikationsselskab, der leverer tjenester i mange lande rundt om i verden, ved at bruge den mobile virtuelle netværksoperatørs forretningsmodel. Lebara-gruppen leverer pay-as-you-go og kontraktbaserede mobile SIM-kort.

Pr. måned fra

49

DKK

Pris pr. måned

294

Info om abonnement:

Ingen binding

Ingen krav om køb af mobil

Laveste priser

Flere informationer hos firmaet

// Mobilabonnement

Information om Telefoni

Markedet for mobilpriser kan være forvirrende for dig som forbruger, og det er let at fare vild i junglen af forskellige muligheder og priser på mobilabonnementer hos de mange selskaber, som findes i Danmark. Der er stor forskel på de forskellige abonnementer, du kan vælge imellem. Det betyder til gengæld også, at der er stor mulighed for, at du kan finde et mobilabonnement, der opfylder netop dine behov og som ligger i et prisleje, der ikke vælter dit månedlige budget.

Først og fremmest skal du selvfølgelig overveje hvilket prisleje, du er villig til at bevæge dig ud i, når du skal vælge et mobilabonnement. Et godt tip er, at hvis du gerne vil spare penge på dit mobilabonnement, skal du gå efter de mindre selskaber frem for de store udbydere. En anden ting, du skal være opmærksom på, er indholdet af data og taletid. Bruger du internettet meget på farten, eksempelvis til at tjekke nyheder, høre musik eller finde vej? Så har du brug for mobildata, så husk at vælge et abonnement, der indeholder en passende mængde data.

Hvis du omvendt aldrig bruger nettet, medmindre du er hjemme, kan du spare penge ved at vælge et mobilabonnement, der indeholder en lille mængde mobildata.

Det er også en god idé at være opmærksom på, hvor meget du taler i telefon med familie og venner. Hvis du taler rigtig meget, kan det formentlig godt betale sig for dig at vælge et abonnement, der indeholder fri tale. Taler du derimod næsten aldrig i telefon, kan du spare penge ved at vælge et abonnement, der indeholder en mindre mængde taletid.

Mange selskaber udbyder mobilabonnementer, der indeholder tjenester til eksempelvis streaming af film og musik. Det er der mange der vælger at benytte sig af, da der kan være gode penge at spare, hvis man i forvejen benytter sig af en eller flere tjenester. Eksempelvis kan du hos både TELMORE og Telia få populære streamingtjenester inkluderet i dit abonnement.


Gode råd når du skal vælge

Når du leder efter et billigt mobilabonnement, er det en fordel at gå efter de små leverandører, som også kaldes underleverandørerne – det er for eksempel et selskab som OiSTER. Underleverandørerne låner de store selskabers netværk, og er derfor billigere, da du ikke betaler for vedligeholdelsen af netværket. Det kan dog gøre en lille forskel i forhold til internethastighed, men det burde ikke være noget, den almindelige bruger vil mærke noget til. Du vil derfor kunne finde det billigste mobilabonnement hos en underleverandør, frem for at købe et dyrt abonnement hos et stort selskab.

Hvis du ikke har skiftet abonnement længe, er der stor chance for, at du betaler mere end du burde. Priserne svinger nemlig hele tiden, mens du fortsætter med at betale det, som det kostede for din type abonnement, da du købte det for længe siden. Derfor er det en god strategi at holde øje med priserne på markedet for mobilabonnementer, og så skifte når du kan se, at det ikke længere kan betale sig for dig at betale for dit nuværende abonnement.

Mængderabat for familier

En anden måde at sørge for billigere abonnementer er ved at benytte sig af tilbud til familier. I kan ofte som familie få billigere abonnementer jo flere i køber. De fleste steder behøver i desuden kun at være to medlemmer af familien for at kunne tilmelde jer som familie og opnå en månedlig besparelse på mobilabonnementerne.
Et eksempel er Telenor FRI+ Familie – her sparer en familie på to personer 500,- årligt, mens en større familie på 5 personer kan spare 4200,- om året. Det kan altså godt betale sig at benytte sig af denne mulighed som familie.