Pris pr. måned
Pris pr. måned - slider
Pris pr. måned - inputs
DKK
DKK

Type medie

Visuel-streaming

Podimo

Prøveperiode

45 dage

Binding

Ingen binding

Brugere

1

Dine fordele

Tilmeld dig nu og få 45 dages fri lytning

Gå på opdagelse blandt Podimos eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger. De bedste talkshows, medrivende true crime, personlige fortællinger og meget mere (Annoncen)
Podimo tilbyder app til brug af deres service.
Gå på opdagelse blandt Podimos eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger.
Hos Podimo finder du eksklusive podcasts, som ikke findes andre steder.
Med Podimo får du adgang til en verden af lyd-underholdning. Eksklusive podcast serier, tusindvis af lydbøger og et univers til børn med både lyt og læs – alt sammen til kun 59,- per måned.

Pr. måned fra

59

DKK

Prøv Lydbøger
fra Podimo

Info om abonnement:

Ubegrænset forbrug

Dansk sprog

Stort udvalg

Flere informationer hos firmaet

Bookbeat

Prøveperiode

30 dage

Binding

Ingen binding

Brugere

1

Dine fordele

Prøv BookBeat i 30 dage GRATIS!

Lydbøger gjort nemt og billigt. Gå på opdagelse i både spændende nyheder og gamle klassikere. (Annoncen)
Bookbeat tilbyder app til brug af deres service.
Du kan sagtens lytte og læse offline! Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at downloade den ønskede bog, mens du har internetadgang.
Med en familiekonto kan op til fem personer dele den samme BookBeat-konto. For hver profil du tilføjer, betaler du kun 49 kr. ekstra om måneden.
BookBeat er en streamingtjeneste for lyd- og e-bøger. Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementer og finde det, der passer bedst til dig. For 79 kr. om måneden kan du med Basic-pakken lytte i op til 20 timer hver måned. Med Standard-pakken til 109 kr./måned får du helt op til 100 timers lytning, og med Premium til 149 kr./md. får du adgang til ubegrænset lytning og læsning.

Pr. måned fra

79

DKK

Prøv Lydbøger
fra Bookbeat

Info om abonnement:

100 timers lytning

Dansk sprog

Lyt & Læs bøger

Flere informationer hos firmaet

Flipp

Prøveperiode

14 dage

Binding

Ingen binding

Brugere

5

Dine fordele

Læsning for hele familien.

Med Flipp får du alle de magasiner, du holder af i én app. Op til 5 enheder. Læsning for hele familien. | Prøv FLIPP i 14 dage (Annoncen)
Flipp tilbyder app til brug af deres service.
Med Flipp Premium får du adgang til mere end 90 magasiner for kun 99 kr. per måned.
Læs offline på farten, på ferien eller hjemme i sofaen.
Flipp er skabt af Story House Egmont A/S, der udgiver over 700 blade og magasiner i 30 lande. I Danmark står Story House Egmont blandt andet bag ALT for damerne, Euroman, Hjemmet, Eurowoman, Her&Nu, Vores Børn, Gastro, Fit Living, Anders And, Olivia og Barbie.

Pr. måned fra

99

DKK

Prøv Magasiner
fra Flipp

Info om abonnement:

Ubegrænset forbrug

Dansk sprog

Børn & voksne

Flere informationer hos firmaet

// Streaming & medier

Info om Streamingtjenester

Streaming er en teknologi og måde at se film, tv og serier på samt at høre musik. Når du streamer ser du for eksempel en film, mens det filmen hentes til din computer. Der er visse fordele ved streaming, hvis man sammenligner med at se traditionel TV, så hentes hele filen ikke ned på din computer med det samme. Derfor kræver det altså ikke så meget plads at streame, som det gør, hvis du downloader en film til din computer. Her opbevares nemlig kun enkelte dele af filmen, samtidig med at du afspiller den.


Hvad skal man bruge til Streaming?

For at kunne streame skal du først og fremmest have en streamingtjeneste som fx DRTV, Netflix, HBO Nordic eller TV2 Play. Herefter skal du have en enhed at streame fra. Det kan være en telefon, en computer, et SmartTV, en Tv-boks, Cromecast eller ligende.
Samtidigt skal der bruges en stabil internetforbindelse, som eksempelvis bredbånd. Derfor er det en rigtig god ide at sikre, at du bruger wifi, når du streamer. Det kan hurtigt blive dyrt i mobildata, hvis du primært streamer med din telefon, derfor skal du sikre dig at du har en datagrænse i dit mobilabonnement.


Hvad koster Streaming?

Priserne hos de forskellige udbydere af Streaming, varierer meget. Afhængigt af om man er interesseret  Sport, film, TV-kanaler eller serier ligger priserne fra 49 til 449 kr. om måneden. Der findes tre gratis streaming tjenester i Danmark. Disse er DR TV, Dplay og Viafree.
Dplay og Viafree betales via reklamer, som tit er lange. Her skal man afgøre med sig selv om ens tid er de sparede penge værd. Ellers kan man på Dplay tilkøbe et abonnement som fjerner reklamerne, og som giver adgang til alt deres indhold.


Hvad er en lydbog?

En lydbog er en elektronisk bog, som du lytter til på din computer, tablet eller smartphone. Bogen er læst op, så den høres i stedet for at læses. Hos nogle udbydere er enkelte bøger sågar læst op af forfatteren selv. Vi sammenligner et stort udvalg af udbydere indenfor lydbøger, hvor du altid har mulighed for en gratis prøveperiode.


Hvad er en e-bog?

En e-bog kaldes også en digital bog, og kan betegnes som en elektronisk udgave af en almindelig, trykt papirbog. Vores udbydere tilbyder abonnement på e-bøger, hvor du har fri adgang til et nærmest uendeligt antal Bøger online. Du kan således sidde derhjemme og læse din elektroniske bog. Du har mulighed for at læse den på forskellige enheder: din mobiltelefon, tablet og computer. Det betyder at bogen altid er tilgængelig, uanset hvilken elektronisk enhed du er i nærheden af.