Pris Måltidspakke
Pris Måltidspakke - slider
Pris Måltidspakke - inputs
DKK
DKK

Type måltidskasse

Måltidskasse

Pris for fragt

maaltid fragt

Sundtakeaway

Personer

2-5

Fragt

Gratis fragt

Levering

3-5 dage

Dine fordele

Sundtakeaway - 25 % på familiekassen

Gælder for nye abonnementer.
Sundtakeaway gør det let at spise sundt (Annoncen)
Alle retter skal opvarmes i ovn eller mikrovogn.
Du kan vælge imellem 4 typer måltidskasser: Vægttab, Hverdagskassen, Familiekassen og Bootcamp.
Der er intet binding på et abonnement hos Sundtakeaway.
Hos Sundtakeaway har vi lavet et koncept, hvor maden kommer helt færdiglavet til dig og tilmed er sundere end de fleste alternativer. Vi har fokus på brugen af de grovere kornprodukter, rodfrugter, kål, bladsalater og kødet er som oftest magret.

Pris fra

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
406

DKK

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Info om abonnement:

Menuplan

Vægttabskassen

Sundt & varieret

Flere informationer hos firmaet

Marley Spoon

Personer

2-4

Fragt

Gratis fragt

Levering

2-5 dage

Dine fordele

Spar 25 % på hver af de første 4 kasser

Gælder for nye abonnementer.
Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge. Sund, nærende og varieret aftensmad. (Annoncen)
Undgå misforståelser ved at følge 6 nemme trin. Find opskriften i Marley Spoon appen, inde på din brugerkonto eller i din mail
Ingredienser og råvarer fra pålidelige leverandører kommer i præcis den mængde, som du skal bruge til opskriften, så du undgår madspild
Hos Marley Spoon finder du et stort og varieret udvalg.
Marley Spoon benytter genanvendelige køleelementer af 85% sukkerrør, som holder din mad frisk og kølig, mens den er på vej hjem til dig. Deres emballage er af 100% genbrugsmateriale. Hvis du vælger at lave mad med Marley Spoon, vælger du også madspild fra, eftersom de kun sender dig den præcise mængde af ingredienser, som du skal bruge til de forskellige retter.

Pris fra

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
429

DKK

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Info om abonnement:

Lækre opskrifter

Bæredygtigt

Tilbyder App

Flere informationer hos firmaet

RetNemt Måltidskasser

Personer

2-6

Fragt

Gratis muligt

Levering

1-5 dage

Dine fordele

Spar 30% på de første 2 kasser

Gælder for nye abonnementer.
Bestil fleksible måltidskasser – Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren. (Annoncen)
Nem og hurtig tilberedning med de medfølgende opskrifter.
Byg selv din kasse med de retter du foretrækker og skift ud blandt 40 retter hver uge.
Nye opskrifter hver uge og et opskriftsunivers med mere end 800 opskrifter.
Hos os bestemmer du selv, hvilke måltider der skal i din måltidskasse. Hver uge kan du frit vælge mellem 15 nye, sunde og familievenlige retter. Du bestemmer selv, hvor mange dage du vil have mad til – og til hvor mange personer. Det er da ret nemt.

Pris fra

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage
345

DKK

Pris baseret på 2 pers. i 3 dage

Info om abonnement:

Økologi

Familievenligt

Sundt

Flere informationer hos firmaet

// Måltidskasse

Guide om Måltidskasser

Måltidskasser kan være en god løsning, hvis man gerne vil blive bedre til at lave spændende eller sund aftensmad. Med en måltidskasse får man både leveret opskrifter og ingredienser til døren, og herefter er det hurtigt og nemt at tilberede maden.

Der er mange fordele ved en måltidskasse, mens de primære fordele er:

  • Du behøver ikke selv finde opskrifter til aftensmaden.
  • Du modtager kun opskrifter, som er gennemtestede, så du er sikker på, at de er uden fejl og samtidig velsmagende.
  • Du mindsker madspild, fordi du kun modtager de ingredienser, som du skal bruge ifølge opskriften.
  • Du sparer tid på indkøb, fordi kassen leveres til døren.
  • Du prøver nye retter, fordi måltidskasser sikrer en spændende og varieret menu, der skifter med årstiderne.
  • Du får nemmere ved at lave livsstilforandringer, fordi du kan selv kan vælge indholdet.

Alt i alt er der mange fordele ved at vælge måltidskasser, og de er især en fordel, hvis du har en travl hverdag og et ønske om at spise bedre. Mange børnefamilier vælger måltidskasser, fordi de har en presset hverdag, men samtidigt ønsker et sundt hjemmelavet måltid.

Typer af måltidskasser

Fedtfattige måltidskasser
Det er ikke nok, at det er nemt og hurtigt at lave mad. De fleste vil også gerne have sund mad, som er varieret og sundt.

Mange danskere ønsker at tabe sig, og her kan måltidskasser være en stor hjælp, for man kan også få måltidskasser, som er lavet med vægttab i tankerne. De slanke måltidskasser fjerner mange af hverdagens fristelser, hvilket gør det nemmere at få et vedvarende og holdbart vægttab.

Samtidig får man også mulighed for at prøve nye og sunde opskrifter, som man måske ikke havde prøvet uden en måltidskasser.

Måltidskasser til børnefamilier
Især børnefamilier har ofte travlt i hverdagen, og derfor er der mange børnefamilier, som tilvælger at bruge måltidskasser. En måltidskasse er dog kun en succes, hvis børnene nyder og spiser maden med glæde.

Det er muligt at finde måltidskasser, som er lavet specifikt til børnefamilier. Disse kasser indeholder sunde og nemme retter, som børnene også vil synes om. Mange af disse kasser indeholder mange retter med børnevenlige grøntsager til hvert måltid. På den måde er det nemt at få børnene til at spise sundt – blandt andet ved at ”skjule” grøntsager i de forskellige retter.

Hurtige måltidskasser
Måltidskasser er generelt lavet til travle familier, og derfor er der også mange, som gerne vil have hurtige og nemme retter. Dette behov imødekommes af de hurtige måltidskasser, som indeholder hurtige råvarer og nemme opskrifter. I praksis betyder det, at man får en måltidskasse, så man kan lave mad på ingen tid.

Low-carb måltidskasser
Low-carb diæter er blevet populære hos mange danskere, som både oplever vægttab og andre sundhedsfordele ved at spise på denne måde. Derfor er det naturligvis også muligt at få måltidskasser, som er designet til at følge en low-carb kur.

I disse måltidskasser vil du finde masser af godt kød og lækre grøntsager. Dette gør dem også gode til vægttab, så måske er en low-carb måltidskasse også det rigtige valg for dig.

Vegetar- og veganermåltidskasser
Der bliver flere og flere vegetarer og veganere blandt danskerne, og der er endnu flere, som gerne vil tillægge sig en livsstil uden kød. Overgangen fra kødspiser til vegetar, kan dog være vanskelig. De klassiske danske retter indeholder alle kød, og derfor kan det være vanskeligt at lære vegetarisk eller vegansk madlavning. Disse kasser er kort sagt den perfekte løsning, hvis du gerne vil have økologisk frugt og grønt leveret til dine veganske retter.

Flexitarmåltidskasser
Det kan være en stor omvæltning at spise vegetarisk, og derfor kan måltidskasser til flexitarer være gode for dig, som gerne vil spise mindre kød. Disse kasser indeholder stadig måltider med kød, men kødmængderne er reducerede. Derudover vil du også opleve, at retterne er vegetariske nogen dage, så der er virkelig mulighed for at få en blid overgang til en vegetarisk livsstil.

Hvis du vil være flexitar, er dette den rette måltidskasse for dig. Du kan altid overveje, om du vil skifte over til en vegetarisk eller en vegansk måltidskasse senere.

Levering af måltidskasser

Du har mange valgmuligheder i forhold til at få leveret dine måltidskasser. De fleste udbydere tilbyder gratis og fleksibel fragt. Se mere om den enkelte udbyder i vores annoncer.